Integration mellem Billy og Magento

Med Billys extension til Magento kan dit bogføringssystem Billy og din webshop overføre data mellem hinanden.

Det betyder, at hver gang du modtager en ordre gennem din Magento webshop, bliver de økonomiske posteringer automatisk overført til Billy.

Med Billys API er integrationen smertefri!

Billys Invoicer er navnet på den extension, du skal bruge til Magento. Efter installation fungerer integrationen ved, at du oplyser din API nøgle, som du finder i Billy (det kræver, at du betaler for adgang til Billy’s API). Dine ordrer vil herefter automatisk blive oprettet i Billy, når nogen køber i din webshop.

Når ordrerne faktureres i Magento, bliver de automatisk sendt til Billy med:

  •  Generelle oplysninger om ordren
  •  Oplysninger om kunden
  •  Oplysninger om betaling og moms

Spar tid og penge

Ved at bruge Billys Magento integration slipper du for at overføre manuelt til bogføringssystemet. Du sparer værdifuld tid og minimerer samtidig risikoen for tastefejl. Den tid kan du i stedet bruge på at optimere din Magento shop.

Hos Firstmade synes vi, at Billy er et brugervenligt og gennemtænkt regnskabsprogram, ligesom deres extension og integration med Magento. Vi bruger derfor systemet på alle vores shops.

Du kan læse mere om Billy ved at klikke her

Lad os hjælpe dig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have vores hjælp til at integrere og opstarte Billy med Magento. Send os en mail.